Olieskift Brønderslev

Olieskift

Olieskift Brønderslev
Olieskift Brønderslev

Olieskift

Mange af vores kunder er tilfredse med vores service i forbindelse med skift af olie. Det er der da også en grund til. Det er, fordi Hvilshøj Auto er rigtigt dygtige til disse opgaver. Dem løser vi nemlig mange af for vores kunder – både nye og eksisterende kunder. Det er ikke ligegyldigt, hvilken olie, der bruges. Hos Hvilshøj Auto anvender vi kun olie af bedste kvalitet til olieskift. Din bil og dens motor skal have det godt. Så virker den optimalt, og du får større glæde af din bil.

Olie af bedste kvalitet til olieskift

Service på bil kan – alt efter dine ønsker og behov – omfatte et skift af olie m.m. Det er meget almindeligt, at skift af olien bliver foretaget i forbindelse med service på bil. Når Hvilshøj Auto laver olieskift på din bil, bruger syntetisk motorolie af bedste kvalitet. Det vil sige baseolier med høj ydeevne og stor beskyttelse i forbindelse med lave samt høje temperaturer. Det gælder i samtlige viskositetsklasser. Der e. r udviklet progressive additiver for, at bilmotoren vil blive renere i forbindelse med højere temperaturer. Herudover vil slidstyrken forøges.

Kan det betale sig?

Et priseksempel på motorolier er 4 ltr. 10W-40 inklusive olieskift, nyt oliefilter samt miljøafgift til omkring kr. 879,00. Når du ofte får lavet olieskift, vil din bilmotor leve længere. Det kan derfor godt betale sig med olieskift. Biler af nyere dato har flere systemer til reducere forurening: EGR systemer, partikelfilter- og katalysatorsystemer. Derfor skal den rette motorolie vælges, så systemerne ikke bliver tilsodet på grund af forkert motorolie. Kører du ikke så mange kilometer og måske kun kortere ture, slides bilen hurtigere. Så behøver bilen oftere olieskift, fordi efterhånden bliver din motorolie ringere. Derfor skal den skiftes jævnligt. Bilmotorens bevægelige dele (stempler, aksler m.m.) skal køre uden gnidninger, og her er motorolien vigtig. De dygtige mekanikere hos Hvilshøj Auto er altid parate til at rådgive dig, så kontakt os gerne. Der findes mange slags motorolie også i forskellige tykkelser m.m. Du bør dog jævnligt selv tjekke din oliestand ved at bruge oliepinden i motorrummet.