serviceeftersyn af bil Brønderslev

Serviceeftersyn

serviceeftersyn af bil Brønderslev
serviceeftersyn af bil Brønderslev

Serviceeftersyn af din bil

Er du på jagt efter et serviceeftersyn af bil Brønderslev, Hjørring og Hjallerup? Hos Hvilshøj Auto får du stempel i din bils servicebog i forbindelse med serviceeftersyn af din bil. De dygtige mekanikere og øvrige fagfolk hos Hvilshøj Auto laver hele året et stort antal af de nødvendige serviceeftersyn for vores kunder. Hos Hvilshøj Auto overholder vi altid alle forskrifter samt anvisninger fra bilproducenterne vedrørende din bil. Det er vigtigt, for der findes mange bilmærker, og alle skal have korrekt behandling.

Stempel i din bils servicebog

Det er vigtigt, at din bils fabriksgaranti bliver bevaret. Dette gælder, uanset om du har en helt ny bil eller en lidt ældre bil. Med et stempel i din bils servicebog følger vi løbende med i udviklingen inden for vores fag. Hos Hvilshøj Auto arbejder vi kun med det bedste udstyr såsom software m.m., veluddannede mekanikere og arbejde af bedste kvalitet.

Ligesom alt andet skal også din bil vedligeholdes. Den behøver de obligatoriske serviceeftersyn, hvor flere kontrolpunkter kontrolleres. Nogle dele skal også udskiftes. Det er dele som oliefilter og motorolie, brændstoffilter, tandrem, tændrør m.m. Der er flere slags eftersyn som eksempelvis de universale eftersyn samt øvrige serviceeftersyn efter servicebog forskrifter fra fabrikanten. På denne måde sikrer man, at hele bilen og relevante dele er i orden. Det er ikke nok med en universaleftersyn, for der kan man risikere at gearkassen og ny olie på gearkassen glemmes. Derfor er serviceeftersyn vigtigt, så skader og reparationer forebygges

Serviceeftersyn af bil Brønderslev – rådgivning

Hos Hvilshøj Auto er vi klar til at rådgive dig og sammen komme frem til din bils behov, alder og kørevaner. Generelt kan man sige, at olieservice er et helt basalt med olieskift og skift af oliefilter. Nogle gange omfatter olieservice også tjek af bremse- og kølevæske, justering af dæktryk m.m. Det kan også omfatte smøring af døre og justering af lys. Du kan også vælge et lille serviceeftersyn, hvor der også er medtaget fx kontrol af viskere, styretøj, vurdering af dækmønster m.m. Dette er en generelt vurdering og kontrol af din bil. Endelig er der også stort serviceeftersyn, hvor bl.a. bremserne tillige skilles ad og smøres.

Ved ældre biler kan du få en professionel vurdering fra Hvilshøj Auto vedrørende fremtidige serviceeftersyn. FDM tilbyder også en såkaldt vedligeholdelsestest. Så ved du lidt om, hvad der bør laves, før du kører til et autoværksted.