Sporing af hjul

Sporing

Sporing af hjul
Sporing af hjul

Sporing og 4 hjuls udmåling

Er du på jagt efter et ”dækskifte, 4 hjuls udmåling pris, sporing af hjul”? Uanset – så læs med her under – for hvad er sporing og 4 hjuls opmåling? Hvilshøj Auto udfører sporing og 4 hjuls udmåling på Hunter professionel udmålingsudstyr. Det kan for eksempel være i forbindelse med serviceeftersyn eller andet arbejde.

Hvad er sporing af hjul og 4 hjuls udmåling?

Ja, der kan være flere spørgsmål. Du tænker måske også, om det kan betale sig. Det er vigtigt, at din bils styretøj er optimalt og rigtigt justeret og indstillet. Det er også penge at spare, når det er indstillet korrekt. En ukorrekt sporing kan give mere slid på dine dæk, dårligere sikkerhed og større benzinforbrug m.m.

Har din bil eventuelt let ved at trække ud mod siden? Eller har din bil vanskeligt ved selv at rette op i forbindelse med sving? Hvis du kan svare ”ja” til noget af dette, vil det være fornuftigt med sporing og 4 hjuls opmåling. Det skylder du din bil og dig selv. Hos Hvilshøj Auto er det tilmed heller ikke dyrt. Hvilshøj Auto forklarer dig gerne, hvad dette arbejde konkret betyder. Sagt på godt dansk og uden en masse dyre ord er det ikke så indviklet. I virkeligheder drejer en sporing og 4 hjuls opmåling sig om at få kontrolleret din bils styretøj og hjul. I henhold til bilproducentens specifikationer sammenholder vi indstillingerne for din bils styretøj og hjul. Hvilshøj Auto vil herefter justere disse indstillinger, hvis de er ukorrekte.  Forklaret på anden vis måler Hvilshøj Auto bilhjulenes vinkler. Så ved vi, om vinklerne er korrekte. Du undgår samtidig, at dine dæk slides for hurtigt m.m. Forringede køreegenskaber eller for dårlig retningsstabilitet kan være andre ulemper.

Hvilshøj Auto har alt det moderne udstyr til dette arbejde, så kontakt os gerne. Vores professionelle mekanikere m.m. har også den rette uddannelse og efteruddannelse om bilers hjulgeometri m.m.