Udskiftning af udstødning

Udstødning

Udskiftning af udstødning
Udskiftning af udstødning

Udskiftning af udstødning

Hos Hvilshøj Auto kan vil også løse opgaver som udskiftning af udstødning for vores kunder. Den slags reparationer udfører vi rigtigt mange af hos Hvilshøj Auto. Vi er klar til at hjælpe dig, når det handler om udskiftning af udstødning i Brønderslev, Hjallerup og Hjørring. Vil du have en ny udstødning? 

Vil du have en ny udstødning?

Kontakt vores autoværksted og få udført dit arbejde af en erfaren mekaniker. Vi reparerer alle modeller og mærker m.m. Hvilshøj Auto kan skifte eller reparere din bils udstødning, katalysator, lydpotte m.m. Hvilshøj Auto anvender kun kvalitetsdele, som stemmer overens med din bils behov. Det er vigtigt, at din fortsat vil være omfattet af en eventuel garanti. Det kan du drøfte med en af vores dygtige mekanikere hos Hvilshøj Auto. Samtidig kan vores mekaniker fortælle dig noget om, hvornår din bil bør få udskiftet sin udstødning. Det kan eksempelvis være OE-godkendte reservedele.

Hvilshøj Auto kan skifte din bils udstødningsrør og lignende til en fornuftig pris. Hvis du ønsker det, finder Hvilshøj Auto en konkret pris på ny udstødning til netop din bil. Din bil skal vedligeholdes løbende, og det gælder også udstødningen. Hvis den bliver utæt, kan giftgasser trænge ind i selve bilen ved tomgang. Det gavner heller ikke bilens forbrænding med en utæt udstødning. Herudover vil brændstofforbruget i nogle tilfælde stige til skade for miljøet. Bilens katalysator kan ikke fungere optimalt heller, og motoren kan gå ujævnt. Bilens EGR system kan også tilsodes.

Det er normalt, at udstødninger ruster med tiden, og derfor skal skiftes ud. Udstødningsrøret kan tilmed også knække. Hos Hvilshøj Auto kan vi som hovedregel skifte din udstødning, blot mens du venter. Derfor er det en fordel, at du aftaler en tid med Hvilshøj Auto. Så kan vi gå i gang med det samme, og du får hurtigt din bil igen. Vi har mange kunder, og de vender gerne tilbage til Hvilshøj Auto. Vi er glade for vores positive ry med små priser og veludført arbejde.

Kontakt os og hør mere.