Undervognsbehandling Brønderslev

Undervognsbehandling

Undervognsbehandling Brønderslev
Undervognsbehandling Brønderslev

Undervognsbehandling sikrer din bil længere levetid

Hos Hvilshøj Auto hjælper vi dig med at få din bil undervognsbehandlet. Vi samarbejder med en af de førende på markedet – Suvo. Mange års forskning og udviklingsarbejde har bevist, at de bedste og mest effektive og langtidsbeskyttende anti rust produkter er dem, der er tynde ved påsprøjtning og derefter hærder op til en vaselineagtig konsistens – derfor har vi hos Hvilshøj Auto valgt Suvo som samarbejdspartner. Det lyder måske dyrt med en undervognsbehandling? Og kan det overhovedet svare sig økonomisk?

Det lyder måske dyrt med en undervognsbehandling?

Det er ikke dyrt at få lavet undervognsbehandling hos Hvilshøj Auto. Det er fornuftige penge at give ud på din bil, så den holder længere. Det gælder både fabriksnye og ældre biler. Omfanget af allerede eksisterende fugt skal holdes nede. Så får du mest ud af din rustbeskyttelse, og din bil får længere levetid. Der er flere muligheder at vælge imellem vedrørende undervognsbehandling med rustbeskyttelse. I Danmark kan klimaet være hårdt ved din bil med temperaturer, som skifter. Vinteren i Danmark med nedbør, sjap m.m. er barsk for din bil og dens undervogn. Det salt, som spredes over vores vejnet om vinteren, er også hårdt for din bil. Der er også høj luftfugtighed i Danmark. Den høje luftfugtighed gør, at fugt bliver fortættet i undervogn, hulrum m.m. i din bil. Din bil går i gang med at ruste, så snart der er blevet dannet fugt. Kontakt Hvilshøj Auto for et uforpligtende tilbud på undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Vi besvarer gerne de spørgsmål, som du måtte have. Behovet for undervognsbehandling og rustbeskyttelse afhænger bl.a. af din bilmodel, dens alder, generelle stand m.m.

Undervognsbehandling Brønderslev 

Bilens undervogn skal gøres omhyggeligt ren før undervognsbehandling. Der skal ikke undervognsbehandles, hvor der kan skade elektriske komponenter. Derfor er det vigtigt at vælge en fagmand som Hvilshøj Auto. Når vi rustbeskytter din bils undervogn, beholder vi din bil i 2-3 dage. Bilproducenten anbefaler nogen gange specifikke produkter som særligt velegnede til rustbeskyttelse. Der bør man rette sig efter.

Hvis din bil er galvaniseret, kan du ikke være sikker på en rustfri undervogn. Din bil bør som rettesnor undervognsbehandles hvert andet år. Nogle har også garantiaftaler vedrørende rustbeskyttelse. Så skal aftaleintervallerne selvfølgelig overholdes. Hvis din bil er begyndt at ruste i undervognen, kan flere kontrolbesøg være fornuftigt. Det nyopstartede rust skal være helt mættet med rustbeskyttelse. Rustbeskyttelse løsner sig nogle gange på begyndende rust. Der er forskel på almindelig rust og en faktisk rustgennemtæring.

Garantimæssigt hedder det sig generelt, at garantien dækker indefrakommende rust gennemtæringer. Derfor vil rustgennemtæring fra lakafskalning efter evt. et stenslag ikke være dækket.