Reparation og syn af amerikanerbiler

Amerikaner biler

Reparation og syn af amerikanerbiler
Reparation og syn af amerikanerbiler

Reparation og syn af amerikanerbiler

Som du måske allerede har læst på Hvilshøj Autos hjemmeside, kan vi lidt af hvert. Hos Hvilshøj Auto udfører vi også reparation og syn af amerikanerbiler. Når vi hos Hvilshøj Auto skriver ”alle biler”, så mener vi alle biler. Hvilshøj Auto arbejder nemlig også med amerikanerbiler. Det er også lige meget, hvilken årgang din bil tilhører. Hos Hvilshøj Auto løser vi også opgaver på de helt nye biler i garantiperioden.

Hos Hvilshøj Auto udfører vi service på alle bilmærker

Når det gælder amerikanerbiler, som hører til i den lidt mere specielle kategori, hjælper Hvilshøj Auto også gerne. Også i denne kategori har vi fingeren på pulsen, for Hvilshøj Auto og vores dygtige mekanikere brænder for vores arbejde. Vi holder os også løbende á jour og bliver efterudannet jævnligt. Det giver god motivation for vores dygtige mekanikere og god rådgivning til kunderne.

Hvilshøj Auto går op i at være med til at dine drømme med din amerikanerbilen går i opfyldelse. Vi kan godt sætte os ind i din begejstring for din amerikanerbil. Tit er kun det bedste godt nok til amerikanerbilen Hvilshøj Auto deler entusiasmen for amerikanerbiler og har mange års erfaring med dette arbejde.

Derfor kan vi hos Hvilshøj Auto hjælpe dig professionelt og optimalt med reparation og syn af amerikanerbiler. Vi ved, hvad vi har med at gøre og kan rådgive dig om stort og småt. Det er altid hyggeligt at tale om amerikanerbiler og se vidunderet. Kontakt Hvilshøj Auto og lad os tage en uforpligtende snak over en hyggelig kop kaffe. Det er altid en god start. Måske har du drømme om at få ombygget din amerikanerbil m.m. Det vil vi rigtigt gerne høre om hos Hvilshøj Auto. Så kan du samtidig høre lidt om vores professionelle erfaring med amerikanerbiler. Det kan være om fejlfinding, karburatorer m.m. Vi kan hjælpe dig med at få leveret de dele, som du mangler. Dette gælder både for de lidt ældre eller de nyere amerikanerbiler. Sig derfor gerne til, så skal Hvilshøj Auto hjælpe dig. Kontakt