Stenslag Brønderslev

Stenslag

Stenslag Brønderslev
Stenslag Brønderslev

Stenslag – få din rude repareret hurtigt

Er du interesseret i professionel hjælp til stenslag m.m.? Eller det, som du søger, kan også være ”ny forrude, rudereparation og reparation af stenslag Brønderslev”. Hvilshøj Auto – Stenslag Brønderslev –  reparerer din bilrude hurtigt og effektivt. Tag kontakt til Hvilshøj Auto, så alt bliver i orden igen. Du behøver ikke at skulle bekymre dig, når du kører ud i trafikken igen.  Din bilrude går ikke i stykker, når vi har repareret dit stenslag.

Hvilshøj Auto reparerer  hurtigt og effektivt

Det er en overvejelse, om dit stenslag skal repareres. Nogle gange er bilruden er nødt til at blive udskiftet med en ny rude. Det kan vi rådgive dig hos os. Hvilshøj Auto både udskifter og reparerer mange bilruder.  Det er bedst for miljøet, hvis stenslag kan repareres frem for, at bilruden udskiftes. Når Hvilshøj Auto reparerer dit stenslag, sparer du også penge. Samtidig er det hurtigere, når dit stenslag blot kan repareres. Hos Hvilshøj Auto kan vi reparere dit stenslag eller udskifte din bilrude på alle bilmærker, bilmodeller og uanset årgang. Når du vælger Hvilshøj Auto til at udskifte bilrude eller reparer stenslag, går en garanti på arbejdet. Du vælger, om Hvilshøj Auto skal komme til dig, eller du kommer forbi hos Hvilshøj Auto.

Stenslag er ikke svært at reparere. Hvilshøj Auto anvender et reparationsmiddel, som hedder resin.  Først sikrer vi os, at bilruden med stenslaget er optimalt rengjort, således at resin fæstner optimalt. Så danner vi et såkaldt vakuum. Derpå bliver skaden fyldt helt med reparationsmiddel (resin). Bagefter bruger vi et særligt værktøj for, at resinet skal hærde ordentligt. Til sidst rengøres og poleres din bilrude. Vi kan selvfølgelig ikke love, at du ikke får et nyt stenslag. Heldigvis er reparation af stenslag ikke dyrt hos os.

Stenslag Brønderslev – udskiftning af rude

I nogle tilfælde er det nødvendigt med udskiftning af forrude. Det er tilfældet, såfremt forruden har fået revner. En anden grund til at udskifte forruden kan være, når din forrude har fået over 7 stenslag. Der er også et tilfælde, hvor et stenslag kan have ramt under 5 cm fra forrudens kant. Vi passer godt på din bil hos Hvilshøj Auto og dækker interiør og karrosseri af. Dette gør vi, før vi fjerner din ødelagde forrude. Det er vores faste procedure. Når det er sket, kommer vi primer på, en særlig lim og derpå isættes ny forrude. Den særlige lim har en tørretid på 30 minutter, før du kan kører videre.