Dæk Brønderslev

Dæk

Dæk Brønderslev
Dæk Brønderslev

Dæk Brønderslev – når det skal være let for dig

Har du søgt efter “Dæk Brønderslev”? Så skal du ikke lede længere. Hos Hvilshøj Auto gør vi det nemlig altid så nemt og enkelt for vores kunder som overhovedet muligt. Det er en selvfølge hos Hvilshøj Auto, som altid har kunden i centrum. Det er lige meget, om du kommer med en lille opgave eller en af de større opgaver. Hvilshøj Auto brænder for vores arbejde og tilfredse kunder. Det giver os stor arbejdsglæde og motivation.

Hvilshøj Auto løser mange opgaver, og fagligt spænder vi bredt. Vi løser de mere almindelige opgaver som afbalancering af hjul samt flere specialopgaver. Hvilshøj Auto kan også tilbyde dig billige vinterdæk og montering af dæk. Du møder kun faguddannede og erfarne mekanikere og dækmontører hos Hvilshøj Auto. Vi har stor erfaring på dette område også, og du er også velkommen hos kunde hos os.

Vi gør det altid så nemt og enkelt for vores kunder som muligt

Du får en fornuftig pris på dæk Brønderslev hos Hvilshøj Auto. Eksempelvis er montering af dæk, afbalancering samt nye ventiler og selvfølgelig kodning af TPMS ventiler er medregnet i din pris. Du kan vælge helårsdæk, sommerdæk eller vinterdæk, som vi monterer korrekt. Hvilshøj Auto kan rådgive dig om det bedste vinterdæk til dine behov. Det er vigtigt med en fornuftig bremselængde. Det afgøres af blandt andet korrekt gummiblanding og ordentligt dækmønster. Gode vinterdæk er fx Barum, Continental, Goodyear m.m.

Det er ikke et lovkrav, at du skal skifte dine sommerdæk ud med vinterdæk. Vinterdæk har helt sikkert et langt bedre vejgreb i sne og på is. Bremselængden bliver kortere med vinterdæk i vinterføre, så det påvirker sikkerheden. Vinterdækkene har en anden gummiblanding og flere lameller end sommerdæk. Du bør skifte til nye og gerne billige vinterdæk, når vinterdækkenes dækmønster er slidt ned på 3 mm. Loven i Danmark forlanger mindst 1,6 mm dækmønster. I andre lande som fx Norge gælder der andre regler, og vinterdæk er et lovkrav. Det er fornuftigt at skifte til vinterdæk i oktober måned og gerne ved temperaturer under +7 graders Celsius. På en varmere vejbane er vinterdæk en ulempe, fordi de bremser dårligere. Vinterdækkene bliver også for hurtigt slidte på en varme vejbane.

Der findes også helårsdæk, så tag en snak med Hvilshøj Auto. Så kan vi råde dig om dækproducenter såsom Barum, Continental, Uniroyal, Goodyear og Michelin m.m. Du kan også høre om 4 hjuls udmåling, afbalancering m.m. hos os. Hvilshøj Auto kan hjælpe dig med fx ”hjulskift, vinterdæk, sommerdæk, alufælge” m.m.