Din mekaniker i Brønderslev

Din mekaniker Brønderslev

Hvilshøj Auto er din lokale mekaniker Brønderslev, Hjallerup og Hjørring. Hos Hvilshøj Auto kan vi også løse dine mekaniker opgaver. Hvilshøj Auto laver undervognsbehandling, klargøring til bilsyn, forsikringsskader, service på bil m.m. Hvilshøj Auto laver også hjulservice, aircondition service, udskiftning af forrude m.m. Hvilshøj Auto udfører reparationer og service på alle bilmærker, årgange m.m. Dette gælder også fabriksnye biler med garantiperiode.

Hvilshøj Auto går ind for god service, klare aftaler og tilfredse kunder. Hos Hvilshøj Auto leverer vi arbejde af højeste kvalitet i mekaniker faget.

Hvilshøj Auto går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Heller ikke, selvom vi bestemt ikke hører til blandt de dyre mekanikere. Hvilshøj Auto bruger kun kvalitetsdele, som kunderne kan have optimal glæde af. Ikke alle reservedele behøver at være de dyreste for at løse din opgave. Hvilshøj Auto lytter omhyggeligt til dine ønsker og hvad der skal laves. Det giver tilfredse kunder, som kommer igen. Det er positivt for alle parter.

Hvilshøj Auto går ikke på kompromis

Selvom Hvilshøj Auto laver dit arbejde til fornuftige priser, så er tingene i orden hos os. Det vigtigt for os, at vores kunder kører tilfredse fra vores bilværksted hver gang. Dette er heldigvis også tilfældet. Skulle der mod forventning være noget, så tager vi gerne en snak. Hvis du skulle være uenig i en faktura fra Hvilshøj Auto, kan du sende en klage til Ankenævn for biler, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup, www.bilklage.dk.

Du kan altid regne med Hvilshøj Auto. Vi interesserer os for vores kunder og deres behov. Hos Hvilshøj Auto får du altid en god kundeservice og kvalitetsarbejde.

Kontakt os gerne hos Hvilshøj Auto og få professionel rådgivning på godt dansk. Vi overholder de aftaler, som vi laver med dig. Hos Hvilshøj Auto får du klar tale, og du er altid velkommen til at spørge. Det giver også en tillid og tryghed, og det er vigtigt.  Samtidig siger vi også vores mening. Så ved vi, hvor vi har hinanden, og hvad der bør laves på din bil. Så kan du selv se, om det foreslåede arbejde skal laves nu eller måske senere. Hvilshøj Auto ved også, at folk har travlt i hverdagen. Det er også derfor, at Hvilshøj Auto er mest muligt fleksibel. Du får en fast kontaktperson hos Hvilshøj Auto. Det er det en nemmeste for dig og sparer tid.